Krátké aktuality

02.05. v 09:34 - Bílá verze iPhonu 4. generace i v Česku již v prodeji.
12.04. v 12:35 - Další spekulace o páté generaci iPhonu naznačují datum uvedení do prodeje koncem letošního roku / začátkem 2012.
07.04. v 06:49 - Dnes vychází Atari’s Greatest Hits, katalog všech 100 hitů z dob minulých je zdarma, až skrz něj si pak kupujete jednotlivé tituly. Čtyři vás vyjdou na dolar, kompletně všechny si můžete koupit za 15 dolarů.
05.04. v 08:50 - Puzzle hříčka World of Goo slaví úspěch na iPadu a brzy se dočká také verze pro iPhone.
05.04. v 07:13 - Vydání konzole NGP letos před Vánoci ohroženo. Prezident amerického Sony přiznává, že může dojít ke zpoždění kvůli zemětřesení v Japonsku.

Archiv aktualit

Reklama

Nejnovější články:

Metal Gear Solid: Peace Walker - dojmy z hraní

Měli jsme možnost na vlastní kůži otestovat chystaný Metal Gear Solid, který zamíří příští rok na přenosné PSP. Co nabízí a jak zatím vypadá tento nejnovější počin, za nímž stojí legendární Hideo Kojima?

25.09.2009 | PSP | Preview | Jan Válek | Komentáře: 5

Army of Two: The 40th Day

Pokračování akce Army of Two z pohledu třetí osoby zavítá nakonec i na přenosné PSP. Co nabídne po obsahové a hratelnostní stránce? Jak se prozatím jeví a které originální prvky tvůrci do hry zakomponují?

18.06.2009 | PSP | Preview | Jan Válek | Komentáře: 0

PSP Go

Na letošní E3 bylo oficiálně představeno nové PSP Go. My jsme pro vás vyšťourali plno detailů o tomto novém hardwaru, nabízíme fotky i video. Jaké budou jeho hlavní přednosti, ale i zápory? Prozradíme v detailním preview!

13.06.2009 | PSP | Preview | Jan Válek | Komentáře: 35

Gran Turismo PSP

Na letošní E3 Sony odhalilo, že tato suprová série zamíří i na přenosné PSP. Na co se můžeme těšit? Prozradíme v tomto článku, ukážeme screenshoty i video.

10.06.2009 | PSP | Preview | Jan Válek | Komentáře: 1

MotorStorm: Arctic Edge

Co můžeme očekávat na co se těšit v jedné z nejnadějnějších závodních PSP her letošního roku? Novému MotorStormu jsme se podívali pod kapotu a přinášíme informacemi nadupané preview.

15.05.2009 | PSP | Preview | Jan Válek | Komentáře: 3

Duke Nukem Critical Mass

Atomový vévoda je nečekaně zpět a brousí si zuby na dvě z nejúspěšnějších konzolí dneška. V našem článku se podíváme na propracovanější PSP verzi a shrneme vše, co je k dnešnímu dni o hře známo.

28.04.2009 | PSP | Preview | Jaroslav Pazdera | Komentáře: 0

Rock Band Unplugged

Harmonix se letos chystá přivést sérii Rock Band i na přenosné PSP. Mezi fanoušky panují nemalé obavy a zároveň velká očekávání. Co se pro nás chystá?

21.04.2009 | PSP | Preview | Jan Válek | Komentáře: 0

Resistance: Retribution – první dojmy

Do vydání nejočekávanější střílečky letošního roku pro PSP zbývají už jen pouhé dny. Zahráli jsme si jednu misi a dnes se s vámi podělíme o své dojmy. Je na co se těšit!

11.03.2009 | PSP | Preview | Jan Válek | Komentáře: 0

Resistance: Retribution

Známá novodobá konzolová série Resistance se již brzy dočká i „menšího“ bratříčka pro PSP, který slibuje opravdu plno zajímavých featurek i krásné vizuální zpracování. V tomto preview vám prozradíme všechny známé detaily.

25.02.2009 | PSP | Preview | Jan Válek | Komentáře: 0